top of page
Søk
  • Access Norway

Er du klar for å ta bedriften til Italia?

Oppdatert: 27. feb. 2020

Italia er et kjent og kjært ferieland for nordmenn, men har du tenkt på mulighetene for å gjøre business i Italia?


Å se utover landegrensene er blitt avgjørende for at en rekke SMB-er skal lykkes

Access Norway Consulting ønsker å hjelpe norske bedrifter med å gjøre suksess i utlandet. Italia er et spennende marked for norske bedrifter, men før du entrer det italienske markedet, kan det være fornuftig å snakke med en dyktig fagperson, for å få et fullstendig bilde av hva som kreves av deg og din bedrift og hvilke obligatoriske forpliktelser som gjelder i Italia. Disse kan variere blant annet ut i fra selskapets aktivitet, typen arbeid som skal utføres, varighet etc.


Det å få bistand fra profesjonelle aktører som er bosatt i Italia, som kjenner språket, kulturen og lovverket, er essensielt når man skal inn på et nytt marked. Mange bedrifter som begir seg ut på nye og ukjente markeder, ender opp med å gå i tap fordi de ikke har gjort en grundig research på forhånd.


Access Norway Consulting kan nå, takket være samarbeidet med TradeCube, et italiensk konsulentfirma med mange års erfaring og med svært dyktige medarbeidere, bistå norske bedrifter som ønsker seg inn på det italienske markedet. Det er lett å trå feil når man entrer nye markeder, og vi anbefaler derfor å få bistand fra en profesjonell og erfaren aktør, slik at man unngår ufrivillige lovbrudd som medfører tilhørende sanksjoner.


Obligatoriske krav i Italia

Access Norway consulting vil publisere to kommende artikler som omhandler disse forpliktelsene og hva de går ut på, i samarbeid med TradeCube.

228 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page